Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat- zdá je možné si dodělat 1 rok Dálkově na SŠ když už 2 roky mám hotový normálně denním studiem, ale ted mě půl roku před ZK vyhodili (resp. v papíře mám napsaný, že jsem odešel na vlastní žádost, ale kdybych to neudělal já, tak ředitelka školy) ...je to teprve pár dní co jsem bez školy, takže jestli by to bylo možný si ten poslední rok dodělat od novýho šk. roku? a musel by to být obor stejný (podobný) nebo jiný? protože nevím jestli mě na tu školu znovu vezmou od Září
na soukromou školu by Tě určitě vzali rovnou do 3. ročníku, buď na stejný či podobný obor po udělání rozdílový zkoušek. (Na soukormých školách nebývají těžké.) Znám lidi, co přešli z denního na dálkové už kvůli zaměstnání, že chtěli praxi a výdělek, a pohoda. Na státní by bylo ASI? lepší zvolit stejný obor...protože by tě nemuseli vzít na jiný obor a pak by se mohlo stát, že bys musel opakovat. Nejlepší by bylo najít si dálkové studium se stejným oborem v okolí
Znám jednu takovou školu soukromou, ale jen maturitní obory...jde přestoupit dálkově z učnáku na maturitu? a pokud jo...šlo by to jeste ted pred pololetím? nebo až od novýho šk. roku?
Jestli jste byl na učebním oboru, hledejte zase učební obor. U maturitního oboru byste musel do nižšího ročníku nebo znovu od začátku.
Přestioupíte-li (to je možné už nyní, není nutné čekat na pololetí) na jiný učební obor, budete rozdílové zkoušky skládat pouze z předmětů, které jste na poslední škole neměl.
Při přestupu do maturitního oboru byste musel dohánět i všeobecně vzdělávací předměty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.