Nejste přihlášen/a.
Minulém pololetí jsem dostala z matiky dvojku, nikdy mi nešla. Ale tentokrát mi vychází trojka a já chi mít alepsoň až do kvarty vyznamenání. Proto si trojku nemůžu dovolit. Vždy to při písemce nějak popletu. Já nevím co má dělat, nevím kdy se uzavírají známky, vůbec si nevím rady, jak si to na poslední chvíli vylepšit. Horší je, že tenhle týden chybí učitelka a další máme volno.
Poraďte mi...
Kdyz chybi ucitel, tak Te nemuze vyzkouset. To je logicke. Kdyz pak budete mit vy volno, tak Te taky nemuze vyzkouset. A pak uz je skoro pozde. Takze co nejdrive ho kontaktovat, vysvetlit svuj problem a pozadat, zda by byl ochotny po pripadnem prezkouseni o lepsi znamce uvazovat. Ukazat mu, ze mate snahu se zlepsit. Vysledek je ale velmi nejsity.
Nic lepsiho se asi delat neda... a hlavne se to ale musite naucit.
No, Moniko, asi se to budeš muset naučit, no. Nic jiného ti nezbývá. Pokus se sehnat doučování - na iternetu je spousta nabídek, stačí jenom zadat do vyhledávače. spousta studentů si takhle přivydělává...
Stačí hodinka dvě - když tomu věnuješ a pak se nechat hned vyzkoušet, než se ti to vykouří z hlavy.
Známky se obvykle uzavírají okolo 20/6, takže máš ještě reálnou šanci
Výše uvedení to určitě napsali správně. Ale Moniko, život není o známkách a o vyznamenání. Není důležité, jakou dostanete známku, důležité je, jestli tomu rozumíte. Moc vám přeju tu opravu na dvojku, ale kdyby to přece jen nevyšlo, svět se určitě nezhroutí a neznamená to, že jste selhala.
Přispěvek od
@dusatkase mi líbí a mám stejný názor, lidi by to tak neměli brát...stejně,když to vezmeš v součtu, vyznamenání ti k ničemu není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.