Nejste přihlášen/a.
Testy nejdou udělat tak, abys jimi otestoval celou populaci a všem to "vyšlo" a nějaký test je rozškatulkoval, co má kdo jít studovat.
Vy vůbec nevíte, co jít studovat? Co by vás bavilo a čím se chcete živit? Jedna věc je nadání, druhá jsou zájmy. Dělat něco, co mě opravdu nebaví opravdu nebude lepší než dělat něco co mě baví a nemám pro to úplně nejlepší předpoklady.
No, přemýšlím o strojírenství nebo IT pak bych chtěl být technolog, konstruktér u IT programátor nebo správce aplikací nebo samozřejmě VŠ, ale tohle mě opravdu zarazilo, že mi vyšla ekonomka, protože na jazyky moc nejsem spíš ta fyzika a matika
Že to vyšlo v zájmovém je divné (tza ekonomka), ale dost záleží, jak je test vyhodnocovaný, jeslti jsou všechny odpovědi na stejné úrovni (řekněme za bod) nebo některé mají nižší/vyšší váhu.
Testů je celká řada. Otázky jsou různé - Co byste dělal raději? Okopával záhony nebo staral se o děti - ani jedno - volím "menší zlo" a i toto může změnit výsledek (nechat otázku bez odpovědi nelze - test z internetu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.