Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte v testy v PPP?

Od: aghelberg odpovědí: 3 změna:
Ahoj, dělal jsem test v ppp o volbě studia na SŠ . Skládal se ze 2 části jeden byl zájmový a druhý psychicky. Ten psych. mi vyšel, že jsem nadprůměrný v matice a fyzice takže technickej typ.a ten 2. mi vyšel na obchodku, že technickej typ nejsem, takže se vás ptám věříte v tyhle testy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Testy nejdou udělat tak, abys jimi otestoval celou populaci a všem to "vyšlo" a nějaký test je rozškatulkoval, co má kdo jít studovat.

Vy vůbec nevíte, co jít studovat? Co by vás bavilo a čím se chcete živit? Jedna věc je nadání, druhá jsou zájmy. Dělat něco, co mě opravdu nebaví opravdu nebude lepší než dělat něco co mě baví a nemám pro to úplně nejlepší předpoklady.

aghelberg
hodnocení

No, přemýšlím o strojírenství nebo IT pak bych chtěl být technolog, konstruktér u IT programátor nebo správce aplikací nebo samozřejmě VŠ, ale tohle mě opravdu zarazilo, že mi vyšla ekonomka, protože na jazyky moc nejsem spíš ta fyzika a matika :)

zvidavajanca*

Že to vyšlo v zájmovém je divné (tza ekonomka), ale dost záleží, jak je test vyhodnocovaný, jeslti jsou všechny odpovědi na stejné úrovni (řekněme za bod) nebo některé mají nižší/vyšší váhu.

Testů je celká řada. Otázky jsou různé - Co byste dělal raději? Okopával záhony nebo staral se o děti - ani jedno - volím "menší zlo" a i toto může změnit výsledek (nechat otázku bez odpovědi nelze - test z internetu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]