Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
docházím na pracovní úřad a Pán co mě má na starost po mne chce potvrzení o tom, že jsem byl studentem. Na škole jsem prvně absolvoval obor s výučním listem a poté obor maturitní. Pán po mne chce potvrzení že jsem byl studentem na této škole a že jsem na této škole absolvoval obě zkoušky (učební,maturitní). Na internetu jsem však nenašel žádnou tomuto odpovídající žádost a když jsem s tímto došel za Paní na sekretariátu školy tak na mne koukala jak na zjev s tím že nechápe co to po ní vůbec chci.Tak chci poprosit někoho tady z Vás zda nemá nějakou takovou žádost a nebo zda-li ví, jak to alespoň nějak obstojně sepsat.Za všechny Vaše návrhy předem velice děkuji.
Jaké doklady potřebuji pro evidenci na úřadu práce?
-platný občanský průkaz
-výuční list, maturitní vysvědčení , potvrzení školy o době studia -( takže zajít do školy a paní sekretářka to napíše na hlavičkový papír, to snad zvládne., . Stejná potvrzení si nechte vystavit při každém odchodu z jakéhokoliv zaměstnáníení , není to nic mimořádného, při odchodu do důchodu to na vás budou chtít, jen zápočtový list také pak nestačí).
- potvrzení o době případného zaměstnání v posledních třech letech,
- na úřadu práce si vyplníte příslušné žádosti o zprostředkování zaměstnání a podporu v nezaměstnanosti nebo si je můžete vyplnit doma.
nebo jsou na adrese portal.mpsv.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.