Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli byste někdo měl radu, na jakou VŠ se mám dostat. Baví mě ZSV, biologie, zeměpis a docela dějepis, ale nejvíc však mě baví hovořit, číst a učit se v duchovním smyslu. Jenže já jsem v tomhle naprosté "tele", atak nevim, kam se hnout. Maminka by mě nejraději viděla jako doktorku, ale nevím, nevím
,
mohl by mi prosím někdo poradit a ozvat se mi na e-mail? Prosím,
děkuji , Lirka
Lirko, teď už jde do tuhého, tak se musíte rozhodnout sama. Můj táta chtěl mít ze mne také doktorku a že ho budu léčit. No, nesplnila jsem mu sen a byla ze mne ekonomka. A co pedagogická fakulta? Podívejte se na seznam vysokých škol, hezky pomalu si ho pročítejte a třeba Vás něco z toho osloví. ![]()
Jo a chybí ten kontakt!
No s tvými zájmy to vypadá na pedagogickou školu, ale nedoporučuji
Obzvláště ne obory, které píšeš. Sama nyní studuji podobné a sehnat místo pokud nejsi angličtinář nebo nemáš matematiku, fyziku a informatiku a nejsi z Prahy je dost složité. Není zájem. Navíc finanční ohodnocení není nejlepší pokud si chceš konečně zařizovat bydlení atd. Takže já si právě říkám, proč jsem nešla na něco jiného ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.