Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jakou VŠ?

Od: lirkad odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli byste někdo měl radu, na jakou VŠ se mám dostat. Baví mě ZSV, biologie, zeměpis a docela dějepis, ale nejvíc však mě baví hovořit, číst a učit se v duchovním smyslu. Jenže já jsem v tomhle naprosté "tele", atak nevim, kam se hnout. Maminka by mě nejraději viděla jako doktorku, ale nevím, nevím *andel* ,

mohl by mi prosím někdo poradit a ozvat se mi na e-mail? Prosím,

děkuji , Lirka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Lirko, teď už jde do tuhého, tak se musíte rozhodnout sama. Můj táta chtěl mít ze mne také doktorku a že ho budu léčit. No, nesplnila jsem mu sen a byla ze mne ekonomka. A co pedagogická fakulta? Podívejte se na seznam vysokých škol, hezky pomalu si ho pročítejte a třeba Vás něco z toho osloví. *ua*

doplněno 21.05.09 20:42:

Jo a chybí ten kontakt!

janas*
hodnocení

0x

Vysokou školu si musí vybrat každý sám podle sebe, určitě se rozhodněte podle toho, co by bavilo Váas a ne to, co chtějí rodiče. Jinak podle popisu Vašich zájmů bych zkusila třeba ten peďák (jak je už výše) a nebo mě napadá tještě filozofie...

každopádně přeji šťastnou ruku při výběru

hablina*
hodnocení

0x

Viděla bych to na nějaký pedagogický obor.

zum*
hodnocení

0x

No s tvými zájmy to vypadá na pedagogickou školu, ale nedoporučuji :) Obzvláště ne obory, které píšeš. Sama nyní studuji podobné a sehnat místo pokud nejsi angličtinář nebo nemáš matematiku, fyziku a informatiku a nejsi z Prahy je dost složité. Není zájem. Navíc finanční ohodnocení není nejlepší pokud si chceš konečně zařizovat bydlení atd. Takže já si právě říkám, proč jsem nešla na něco jiného *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]