Dobrý den, prosím mohl by mi někdo určit větné členy ve větě 17. listopadu 1939 byly uzavřeny všechny české vysoké školy až do osvobození Sovětskou armádou ve slavných májových dnech roku1949 A prosím i o případné vysvětlení proč. Děkuji
Tohle se mě líbí a souhlasil bych s tím až na to "dnech" ... řekl bych že jste se špatně zeptala a já bych tam dal PU čas ale nejsem si jistý ... každopádně díky
Jesli to máš jako úkol, tak by ses to spíše měl naučit nebo případně sám určit a my ti to rádi opravíme. Základní stavební dvojici si snadurčit umíš a vše se pak odvíjí od toho co se na co váže apod.
alexandr147*
díky za radu .. je v vtipný že sám tohle radím jiným :D no ok jdu na to byly uzavřeny - přís školy - podmět 17. listopadu 1939 - pu čas všechny české vysoké - PK postupně rozvíjející až do osvobození - pu čas armádou - předmět 7.p Sovětskou - pk sh ve dnech - pu čas roku1945 - pk sh slavných májových - pk pr ale stejně :D no díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.