Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinářský průmysl ve světě

Od: sedmikraska14 odpovědí: 2 změna:

Ahojky, potřebovala bych poradit. Už asi hodinu prohledávám internet a snažím se najít cokoliv o potravinářském průmyslu ve světě, ale dostupné informace teda nic moc :( Chtěla jsem to udělat tím stylem, že bych si o každém světadíle našla něco málo informací o tomto průmyslu a pak bych vybrala jeden nejúspěšnější nebo nejrozvinutější stát v tomto průmyslovém odvětví..Např. v Asii Čína a napsala bych tam něco v tom smyslu, že je významným pěstitelem rýže apod. a o Asii bych napsala, že je tam chov skotů a že se tam skoti nesmí zabíjet apod. Ale toto jen jen příkladová informace a bohužel snad jediná kterou jsem našla o tomto světadíle. Byl byste někdo tak hodný a napsal mi do komentářů podobným stylem něco o potravinářském průmyslu ve světě? Budu vděčná za každou informaci. Nebo aspon odkaz na nějaké užitečné webové stránky... Moc děkuji předem :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Především bych chtěl podotknout,že Skoti jsou velmi nadšený národ,V potravinách jde o skot,tedy hovězí dobytek.V potravinách bych ti poradil,obstarat si zdroj o pěstování potravinářských surovin,což bude obsaženo v zemědělství.Pokračovat můžeš zpracovatelským průmyslem těchto zemědělských surovin.

JABRAKA

farm
hodnocení

0x

Rozbory potravin - malé vodítko: eurofins.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]