Nejste přihlášen/a.
Ahojky, potřebovala bych poradit. Už asi hodinu prohledávám internet a snažím se najít cokoliv o potravinářském průmyslu ve světě, ale dostupné informace teda nic moc Chtěla jsem to udělat tím stylem, že bych si o každém světadíle našla něco málo informací o tomto průmyslu a pak bych vybrala jeden nejúspěšnější nebo nejrozvinutější stát v tomto průmyslovém odvětví..Např. v Asii Čína a napsala bych tam něco v tom smyslu, že je významným pěstitelem rýže apod. a o Asii bych napsala, že je tam chov skotů a že se tam skoti nesmí zabíjet apod. Ale toto jen jen příkladová informace a bohužel snad jediná kterou jsem našla o tomto světadíle. Byl byste někdo tak hodný a napsal mi do komentářů podobným stylem něco o potravinářském průmyslu ve světě? Budu vděčná za každou informaci. Nebo aspon odkaz na nějaké užitečné webové stránky... Moc děkuji předem
Především bych chtěl podotknout,že Skoti jsou velmi nadšený národ,V potravinách jde o skot,tedy hovězí dobytek.V potravinách bych ti poradil,obstarat si zdroj o pěstování potravinářských surovin,což bude obsaženo v zemědělství.Pokračovat můžeš zpracovatelským průmyslem těchto zemědělských surovin.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.