Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se děje v životě? - angličtina min. čas

Od: nea odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,dostali jsme úkol na ájinu napsat v minulé čase krátký příběh "Co se děje v životě?",ale já nevím co napsat.Poradte mi prosím něco co můžu napsat.Předem děkuji za odpověd...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Dítě se na rodí, roste, roste, naučí se chodit, mluvit, jde do školky, do školy, pak odmaturuje, jde na vysokou, udělá státní zkoušky (státnice), dostane titul, jde pracovat, pracuje, najde si partnera, má s ním děti, vychovává děti, děti chodí do školy, oni pracují, pak jdou do důchodu, mezitím mají jejich děti své děti, oni se v důchodu staradí o vnoučata. A nakonec zemřou.

hezké, ale není mi jasné, jak tam namontujeme "minulý čas"... narodil se, chodil do školy, oženil se, umřel? - to mi přijde docela morbidní...*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]