Nejste přihlášen/a.
Nevím, odkud jste - v Praze je možnost exkurze na letiště - doporučuji.
Jinak odbavení je dvojí:
- hlavního zavazadla, co jde do zavazadlového prostoru (až na PB bonby tam může být vše), váží se, je limit kolik lze vzít na osobu v ceně letenky, více na tučné přípatly (u notmálních letů 20kg, ale záleží na společnosti, nízkonákladové lety i bez zavazadla)
- příručního zavazadla - velké omezení co lze vzít (žádné ostré předměty, tekutiny a gely max 100 ml v lahvičce - tj, žádné pití např.)
Předpokládám, že téma práce je blízké studovanému oboru a předmětům. Pokud ne, není problém si něco zjistit, případně navštívit letiště a třeba tam i vyzpovídat zaměstnance (pokud to lze).
A mýlíte se, když tvrdíte, ž enepotřebujete vědět, jak probíhá odbavení. Protože pokud to nebudete vědět, nemůžete psát o problémech s tím spojených.
Ano dobrá, potřebuji to vědět, ale to najdu v učebnici o CR nebo na internetu. Jenže mě to nepomůže. Na slohovky nejsem, nevymyslím to, a už vůbec nenapíšu svůj názor, svoje nápady a myšlenky. Proto jsem psala sem, aby mi s tím někdo pomohl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.