Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni Od nového školního roku jsem na nové škole... Moc se mi tu líbí
Je tady jedna holka s kterou bych moc chtěla kámošit, protože se mi líbí jak se prostě chová.. Ale bojím se jí prostě říct i to blbé Čau,, :/ Nevíte, jak si jí mám získat? Děkuju. Laura 12 let.
Ahoj. Chovej se tak, aby si Tě druzí všimli. Ona Tě zaujala tím, jak se chová, Ty máš stejnou šanci, zaujmout zase ji. Neboj se začít komunikovat, buď příjemná a kamarádská. A hlavně usměvavá. Důležité je, projevit zájem o druhého a pak se snažit, udržet si ho..Začít se zdravit není špatný nápad...
V tvém věku bych z toho nedělal problém - prostě jí při vhodné příležitosti řekni : Čau, moc se mi líbí jak se chováš, nechceš se skamarádit? Pokud se i jí líbí tvoje chování, mohlo by to vyjít. Alespoň uvidíš, co ona si myslí o tobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.