Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se učit z internetu?

Od: zvidalek* odpovědí: 4 změna:

Jak se učíte obsáhlejší materiál? Civíte do obrazovky nebo si všechno vytisknete a študujete v pohodlném křesle?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Asi jak co. Něco se mi zdá lepší na monitoru (v případě potřeby si mohu dohledat další potřebné informace), něco se dá učit bez přístupu k internetu.

joolie*
hodnocení

0x

Jestli tě internet nesvádí k tomu, abys šel/šla na fb atp. tak proč ne :D mě to třeba svádí fakt hodně, ale když se nedá dělat nic jinýho (jako že třeba poznámky napsaný nemám), tak se snažím si to přepsat ručně z toho netu a pak pokračovat v učení bez netu - klidně i na počítači ale neotvírat net. Slyšela jsem, že vůbec to propojení ruky a mozku je hodně efektivní metoda učení, takže je určitě lepší to přepsat ručně než do toho jen koukat ;)

hodnocení

0x

Ano,jak říkají rádci viz výše:)Necivím na monitor,nýbrž si zmíněné obsáhlejší texty také píši a následovně studuji třeba v křesle.Mozek si pamatuje mnohem více-osvědčeno:)

lidus*
hodnocení

0x

Raděj tisk, můžete si podtrhovat a dělat poznámky. Jsem ze školy už nějaký pátek ale bez barevné fixy bych se nic nenaučila. Obvykle jsem text přečetla a postahovala si jen podstatné části ve kterých jsem si vyhrála s barevným podtrhováním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]