Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Jak se mám doma co nejrychleji a nejlépe naučit anglicky?
Napadlo mě,hrát např. anglické hry,jako je Gothic.
Nebo nějaké stránky,kde se dá dobře učit angličtina?
Jak by jste se učili angličtinu doma vy?
Děkuji.
Sledovat filmy, které dobře znáš, v angličtině. Stránky na procvičování: helpforenglish.cz/...
Hlavně si kup učebnici Angličtina pro samouky, výhoda takového učení je, že pokračuješ podle svého tempa, můžeš se vracet tam a zpátky, nezáleží na rychlosti, ale na důkladnosti, s jakou se učíš. No a k tomu jako doplněk cokoliv na internetu. Btw, hned po první lekci budeš mít pocit, že něčemu rozumíš .
langmaster.cz/...
Zkus tohle, je to zdarma, rozdělené podle obtížnosti, slovíčka, gramatika, poslechy, mně to pomohlo.
Radím přikoupit pomůcky, např. CD : bux.cz/... a potom poslouchat rádio BBC, dopoledne v půl bývá zábavná lekcička angličtiny.
je to dost divná metoda, ale moje angličtina se zlepšila o tolik, že to teď můžu i doporučit. Založ si tumblr.com - pokud neznáš tak je to něco jako blog, kde od jiných lidí sdílíš obrázky, gify nebo texty a můžeš si s lidma i psát. Nejprv mi to samozřejmě přišlo jako totální blbost, ale pak jsem se seznámila s hodně fajn lidma, vyměnili jsme si fb nebo skypy a píšeme si. Nevýhodou je, že skoro každý, koho to zaujme, se stane trochu závislým.. Ale dá se to předpokládat, je to koneckonců !sociální" síť :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.