Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou stránky na výběr SŠ důvěryhodné?

Od: radekkrejci odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám otázku jestli jsou tyto stránky infoabsolvent.cz/... a occupationsguide.cz/...

dobré a dokážou dobře poradit ... děkuji za recenzi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

No záleží v čem důvěryhodné. Jsou věci na které je 100 lidí se 100 názory.

Ani nevím, co hledáš, takže těžko poradit.

radekkrejci
hodnocení

No tam máš prostě testy a když je vyplníš tak ti vyjedou povolání na kteŕé by ses hodil a mě by zajímalo jestli se jim dá věřit nebo je to podvod...

zvidavajanca*

Myslím, že nepoužíváš slovo podvod správně.

Jsou to testy, nikde nelze říct, že ten, kdo má rád kytky a přírodu půjde studovat přírodovědu a hodí se na to. Testů je celé řada. Zkusit je můžeš (jsou zdarma). Uvidíš, co ti výjde. Sám sebe snad aspoň trochu znáš a aspoň trochu víš co chceš (technický x ekonomický obor)

radekkrejci
hodnocení

A pošleš nějaký link na nějaký dobrý test prosím?:)

iz*
hodnocení

0x

Oba weby na mne působí důvěryhodně. Na prvním jsem zkusila jeden test - i ten na mne působí dobře.

U internetových testů nelze počítat s příliš velkou přesností, ale pdostatu (myslím) vystihne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]