Nejste přihlášen/a.
Mein Vater arbeitet bei Brose als Abteilungsleiter. Nevíte prosím, co znamená to Brose? Děkuji
doplněno 18.11.13 18:23:Aha, děkuji
Brose (založena 4. března 1908 v Berlíně) je německá rodinná firma, která vyrábí a vyváží zamykací okenní a dveřní systémy pro auta, dále vyrábí polohovací systémy sedaček a elektromotory.
Skupina Brose má 58 zahraničních poboček v Evropě, Americe, Asii i Africe, pobočka Brose působí i u nás (v Kopřivnici), pro příští rok u nás plánuje 90 (údaj z dubna t.r.) nových pracovních míst.
Brose patří mezi 40 "TOP"dodavatelů pro automobilový průmysl ve světě, a je 5. největší rodinnou firmou v oboru.
--- Reakce na Ohneta (18. XI. 2013 v 18.22):
Musím se Elisy zastat.
Elisa se sem opakovaně obrací s prosbami o opravu vypracovaných úkolů z němčiny, spolupracuje na opravách a zdá se, že pracuje i s případným vysvětlením některých chyb. Nevšimla jsem si, že by po nás chtěla úkol vypracovat (ale třeba jsem něco přehlédla?).
I když se některé chyby zdánlivě opakují, není to pokaždé úplně stejné. Mně se s přemýšlivými a spolupracujícími žáky vždycky pracovalo velice dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.