Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovo Brose

Od: elisa24® odpovědí: 8 změna:

Mein Vater arbeitet bei Brose als Abteilungsleiter. Nevíte prosím, co znamená to Brose? Děkuji

doplněno 18.11.13 18:23:

Aha, děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Brose (založena 4. března 1908 v Berlíně) je německá rodinná firma, která vyrábí a vyváží zamykací okenní a dveřní systémy pro auta, dále vyrábí polohovací systémy sedaček a elektromotory.

Skupina Brose má 58 zahraničních poboček v Evropě, Americe, Asii i Africe, pobočka Brose působí i u nás (v Kopřivnici), pro příští rok u nás plánuje 90 (údaj z dubna t.r.) nových pracovních míst.

Brose patří mezi 40 "TOP"dodavatelů pro automobilový průmysl ve světě, a je 5. největší rodinnou firmou v oboru.

--- Reakce na Ohneta (18. XI. 2013 v 18.22):

Musím se Elisy zastat.

Elisa se sem opakovaně obrací s prosbami o opravu vypracovaných úkolů z němčiny, spolupracuje na opravách a zdá se, že pracuje i s případným vysvětlením některých chyb. Nevšimla jsem si, že by po nás chtěla úkol vypracovat (ale třeba jsem něco přehlédla?).

I když se některé chyby zdánlivě opakují, není to pokaždé úplně stejné. Mně se s přemýšlivými a spolupracujícími žáky vždycky pracovalo velice dobře.

ohneta*
hodnocení

1x

A proč já mám takový pocit, že si tu necháváš pravidelně vypracovávat DÚ. Nicméně se taky přikláním k názoru, že se jedná o název.

zvidavajanca*

Nejsi sama, mám ho také.

hm*
hodnocení

0x

A není to jméno nebo název?

hodnocení

0x

Stejně jako hm si myslím, že je to jméno nebo název firmy. Obdobně třeba - pracuje u Forda.

luke237
hodnocení

0x
Hned prvni odpovedi z Googlu: "Das Familienunternehmen Brose entwickelt und produziert Fahrzeugteile,
mechatronische Systeme wie Fensterheber, Türsysteme, Sitzverstellungen, ...
"
luke237
Proc se mi pri otevreni teto otazky nezobrazilo nekolik poslednich odpovedi z predchozich hodin? *ee* Nepsal bych sem svoji odpoved, kdybych videl, ze uz ten nazev Brose nekdo zminil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]