Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ůkol z informatiky

Od: andula* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ted dělám domácí ůkol z informatiky a nemůžu dojít na pár otázek, už jsem jich asi 15 udělala, ale tyhle fakt nedám a mohli by ste mi s tím prosim poradit? tohle jsme dělali kdysi ve škole, ale ted si na to nemůžu vzpomenout
Jak na notasu zruším zkrývání přípon souborů?
A jak zjistím kolik tiskáren je připojených k počítači?
Jak mám nastavit styl, pro jednotlivé ůrovně osnovy?-jo na tohle se tady kdisi kdosi ptal, ale nikdo neodpověděl
A jak mám nastavit styl nadpisu aby začínal na nové stránce?
Předem díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Tvoje škola má dost zajímavou úroveň. Vyučuje IT, ale naučit češtinu se nenamáhá: úkol, úrovně, skrývání teď, ...

Styly se nastavují (překvapivě!) pod nastavením stylů.

Napiš sem své návrhy, zkontrolujeme ti je. Úkol za tebe ale dělat nebudeme.

doplněno 18.11.13 17:37:

Kromě toho, že neděláme úkoly a chyb v dotazu je problém i ve vlastním zadání.

Přece nečekáš, že ti tu někdo bude vypisovat možnosti pro rúzné operační systémy a pro různé kancelářské balíky.

Dotaz je potřeba položit srozumitelně, musí z něj být zřejmé, co konkrétně potřebuješ.

--- Jak to tedy bude s těmi styly (zajímá mne, jak to budeš řešit ve škole v jiném kancelářském balíku)?

K tiskárnám a HW obecně:Já mám Windows XP, a Linux Mandriva, v obou OS to pravděpodobně bude trochu jiné než u tebe doma nebo ve škole (tipuji, že v obou případech budou novější Windows).

Zkus zařčít tlačítkem Start a "Ovládacími panely" (opět z Win XP, v novějších se to může jmenovat trochu jinak)

--- Skrývání a zobrazování známých přípon souborů nezávisí na tom, zda jde o PC nebo NB, ale opět na operačním systému. Ve Windows bys to mohla najít v "možnostech složky"

V XP: Ve složce kliknout na hlavním panelu na Nástroje > Možnosti složky

doplněno 18.11.13 17:38:

Oprava: ... různé OS ...

andula*
hodnocení

Nechci abyjste za mě dělali úkoly, já jsem chtěla poradit kde to asi tak najdu. Děkuju za připomenutí že styly se nastavují pod nastavením stylů, na to by nedošel ani odborník na počítače, na ty styly už jsem došla, akorát mám jinej texták než ve škole takže mi to trvalo

buss

A ruka by upadla napsat, v jakém programu to děláš, kdo to má vědět? A určitě to má v nápovědě. Ale ony se ty programy až tak neliší. Když umím jeden, orientuji se i v dalším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]