Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle portrét?

Od: brepta58* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda tato fotka může být brána jako portrét? :) Díky za všechny smysluplné odpovědi. :)

Je tohle portrét?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podle mě ne. Víc záběru je věnováno okolí.

hodnocení

1x

Rozhodně není.

figurek*
hodnocení

1x

no nevím. Já vidím spíš dokumentární fotku z dovolené.

Na portrétu by mělo být vidět, kdo vlastně je ten portrétovaný člověk a co se od něj dá očekávat. To už je ale velké umění, které zvládá málokdo.

Je tohle portrét? #2

hop®
hodnocení

0x

Podle mne ne, spíš bych to nazval jako zátiší s děckem. V portrétu by měl dominovat obličej s emočně nezkreslenými rysy, a neměl by být vzhůru nohama... :)

miklous*
hodnocení

0x
Určitě NE.

buss
hodnocení

0x

Zkuste třeba ... search.seznam.cz/...= a máte pár dní co číst.

iz*
hodnocení

0x

malina*
hodnocení

0x

Je to špatná fotka, děcko tam nevypadá pěkně, ani krajina, ani portrét.. dle mě nevyužitelné :).

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta původní fotka portrét není, ale po úpravě by to snad portrét mohl být. Zdravím!

Je tohle portrét? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]