Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našel by se tu někdo, kdo by byl tak hodný a pomohl mi s pár výpočty a interpretací výsledků do mé práce? Taky bych potřeboval poradit s náhodným výběrem, jestli je to tak, jak jsem to vybral já, obhajitelné Podrobnosti napíšu, pokud budete mít zájem mi pomoci. Děkuji vřele
P
Je to rozsahem unosne zde v ramci poradny nebo to chcete resit soukrome nekde jinde?
(Na to "jinde" se nehlasim, jen aby nedoslo k omylu).
něco by asi šlo vyřešit zde, ale něco spíš ne. Musel jsem podepsat papír, že nebudu uvedená data dále šířit, ale nevím si s tím úplně rady Jde o DP
No, treba se tu nejaky dobrovolnik, ktery to s Vami bude resit mimo objevi. Na cokoliv rozsahlejsiho zdarma bych ale prilis nespolehal.
Ja bych Vam spise doporucil domluvit si konzultaci s ucitelem, ktereho ste meli na predmet o statistice. Mel by byt ochotny to s Vami probrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.