Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
minulý měsíc jsem si u své VŠ podal žádost o ubytovací a sociální stipendium. Jako bankovní účet určený pro jeho výplatu jsem do elektronického formuláře uvedl svůj studentský účet u České spořitelny. Na univerzitním portálu v kolonce sociálního stipendia mám již zapsán stav "dostává stipendium" (u ubytovacího se zatím čeká na potvrzení matrikou), ale podle všeho mi na účet ještě žádné peníze nepřišly. Zato se mi nedávno na webu internetového bankovnictví na seznamu účtů kromě osobního studentského účtu objevil ještě jakýsi "platební účet sKarta" (zůstatek 0,-Kč). Souvisí to nějak třeba s tím sociálním stipendiem? Nemám do formuláře uvést místo studentského účtu tento platební účet? Na stránkách školy je uvedeno, že stipendia pro první ročníky budou vyplacena "v listopadovém výplatním termínu." Který den bývá tento výplatní termín?
Děkuji za informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.