Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikanuje mě kluk ale mimo školu

Od: alegor58* odpovědí: 5 změna:

dobrý den jeden kluk mě pořád otravuje a chce mě zbit furt prostě šikana! děkuji vám moc pomoz te mi prosím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bodi*
hodnocení

2x

Ahojkz mého syna taky šikanovali,musel mi to říci,navštívila jsem školu a řešilo se to přes ředitelku.Od té doby měl syn pokoj,ale opravdu pokud tě šikanuje musíš to říci a nebát se,Ztím lumpem si už poradí odborníci.Hlavně se nebát

maxwell*
hodnocení

0x

Co ti na to řekli rodiče?

ginny
hodnocení

0x

Ahoj,mě zase šikanujou ve třídě kluci..:( nic jim nedělám a oni mi z ničeho nic nadávají,mlátí mě... :( tohle se ignorovat nedá..a třídní to nevyřeší...ta jim napíše poznámku a myslí si,že je to ok..:( pište na mejl...

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Šikana je každopádně nepřípustná!*bum*Svěřil bych se rodičům a navštívil s nimi ředitelku školy.*palec*

maxwell*

Taky jsem si prožil svoje, a musím říct že nejlepší je ukázat zuby. Ti kteří takoví jsou, většinou nemají hlavu úpleně OK. Mně osobně pomohl až přechod na střední. Tam to byla úplná pohoda. A pak jsem se s šikanou potkal až na vojně. Ten co to na mne zkoušel by se přede mnou třásl ještě teď*cert*

Násilí ovšem vůbec není dobrý řešení, i když občas zabere. Rychle a učinně.

Já vím že se to lehce říká, ale pokud máte problémy, řekněte to rodičům. Ti ať jdou rovnou za ředitelkou nebo ředitelem. Tomu bych řekl že pokud se to ještě jednou stane že na ně pošlete sociálku, policii a klidně to poženete i k soudu.

Jestli že to rodiče nemají chuť řešit a ani to řešit nebudou, tak jim tohle dejte přečíst, aby si konečně uvědomily jak mizerní rodiče jsou, když nechají dopustit že se jejim dětem ubližuje. Tu chvilku času si dokáže najít každej, a výmluvy typu nemám čas jsou zbytečný. Z jakého důvodu se jejich děti musí obracet na úplně cizí osoby se svýma problémama. To pak znamená že je někde chyba u vás doma v komunikaci, protože by si na vás měli udělat čas kdykoliv, a kdekoliv. Jestli se stydíte, tak to je největší blbost.:) Od toho rodiče jsou. Aby poradily, a hlavně pomohli. Nikdo nebude říkat že jste zbabělci. K tomu aby člověk o tomto s rodiči vedl rozumnou řeč a postavil se proti šikaně, je spíš hrdinský čin než zbabělost. Jen je nutné se k tomu postavit jako rozumný člověk, a v klidu si o tom s rodičema promluvit.

My vám tady asi přímo nepomůžem, maximálně si můžeme promluvit s rodičema nebo v nejhorším případě kontaktovat školu, či jiné úřady. Ale jako první to musí zkusit vaši rodiče.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]