Nejste přihlášen/a.
chtěla bych vědět co si myslíte... Jsem už 2 roky po maturitě - to letí...- a podala jsem si přihlášku na vyšší školu...zatím jsem neměla příležitost dělat to co bych chtěla tak se tak potloukám po pracích kde zrovna berou nové zaměstnance... obor sociální práce... tenhle obor mě zajímá, je tam psychologie a vůbec takový zajimavý předměty... ale vůbec netuším, co bych po té škole dělala.. Nechtěla bych se starat třeba o důchodce, nebo o postižené děti..i když tahle škola právě požaduje praxi...ale tu si prý zajišťuji sama... poraďte co bych jiného mohla s touhle školou dělat.. myslíte že bych měla nějaké uplatnění?...
Myslím,že směle do toho
.
Moje švagrová (35 let a 3 děti) dodělává VŠ.Začínala jako zdrav.sestra,udělala si SŠ,dělala vrchní sestru v ústavu pro mentálně postižené a ještě si zvišuje kvalifikaci na něco podobného jako máte v plánu Vy.Teď dělá nějakou referentku v soukromém zařízení,kde vyhledává uplatnění pro lidi s menším postižením...Vzdělání se Vám v životě neztratí!
přeji hodně úspěchů v životě
Dobrý den,
nemůžu než souhlasit s předchozí odpovědí. Hlavně proto, že jsem si také letos podala přihlášku na VOŠ Sociální práce Maturovala jsem před pěti lety (jej to je už doba ) a myslím, že jsem tehdy až tak nedocenila vzdělání. Ohledně práce po škole nemám strach existuje hodně pracovních nabídek jak na úřadech tak ve státních i nestátních zařízení. Takže budoucnost v tomto oboru nevidim černě
Držím palečky, aby se Vám studium líbilo a splnilo Vaše očekávání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.