Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám mít referát na toto téma , ale nevím, co všechno tam mám napsat.. jestli jen popsat kulturu zemědělství a život těch indiánů v době, kdy se začala osidlovat Amerika, nebo i o těch válkách a sporech s Angličany. A hlavně do jakého období o tom psát a o jakém území? Protože když si najdu osidlování Severní
a Jižní Ameriky
tak je toho strašně moc a válek s indiány je taky hafo...
má to být normální školní referát, o čem by jste psali vy? Děkuji
no to já právě nevím, prostě mám zadáno Indiáni-oběti anglických kolonistů ... vůbec netuším, jestli mám popisovat indiány v období té kolonizace nebo i o těch válkách... jenže ty trvaly až do 19. století a po celé americe a toho je opravu na jeden referát moc..
Genocida severoamerických indiánů byla nejhorší genocidou všech dob. Ze zhruba 10 milionů zůstalo 250 tisíc. To bych zdůraznil, často se na to zapomíná. Nejde jen o klasické vyvraždění, ale také vyhladovění když kolonisté z tohoto důvodu vyvraždili téměř všechny bizony - základní obživu indiánů. Na toto téma se toho dá napsat hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.