Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímací zkoušky na zdrávku-těžké?

Od: zdavka odpovědí: 6 změna:

Ahoj.Jsem v 9.třídě,tudíž mě v dubnu čekají přijímací zkoušky.Strašně moc chci na zdrávku jít,průměr mám v pohodě jenom ty přijímačky mě zaskočily.Mám v plánu obor zdravotnické lyceum,kde je počet přijímaných žáků 30 a každý rok se jich tam hlásí tak 80.No a kdyby to nezměnili a brali podle průměru,tak se tam vejdu,ale ty přímačky?Tak jsem se jenom chtěla zeptat jestli tu není někdo,kdo na zdrávce studuje nebo studoval a dělal přímačky.Byly těžké?Hlavně ta část testu biologie člověka,jak moc složitá byla?Děkuji předem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Skola nema na webu nejake vzorove/lonske? Prijimacky jsou na kazdou skolu jine.
zdravka
Bohužel nemá.
iz*

Řada škol, které pořádají přijímací zkoušky, pořádá i přípravné kurzy. Pokud tato škola nice nepořádá, napiš si o ukázkový test z biologie z minulých let (e-mail najdeš na webu školy).

Další možností je zjistit, kdy má škola dny otevřených dveří a zajít na ně. Dost škol vedle seznámení se školou a s vyučujícími umožňuje i cvičně si napsat testy.

zdravka
Moc děkuji.

papaja*
hodnocení

0x

Ahoj, já jsem na zdravku chodila. K řijímačkám jsem se učila normálně z učebnice bilogie, kterou jsme měli vě škole k dispozici.. Podle mě tam dávají docela základní věci a pokud se na to aspoń trochu podíváš a úplně nepodceníš, nemusíš se bát.. Držím pěsti!

zdravka
To jste mě uklidnila.Moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]