Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Jsem v 9.třídě,tudíž mě v dubnu čekají přijímací zkoušky.Strašně moc chci na zdrávku jít,průměr mám v pohodě jenom ty přijímačky mě zaskočily.Mám v plánu obor zdravotnické lyceum,kde je počet přijímaných žáků 30 a každý rok se jich tam hlásí tak 80.No a kdyby to nezměnili a brali podle průměru,tak se tam vejdu,ale ty přímačky?Tak jsem se jenom chtěla zeptat jestli tu není někdo,kdo na zdrávce studuje nebo studoval a dělal přímačky.Byly těžké?Hlavně ta část testu biologie člověka,jak moc složitá byla?Děkuji předem za odpovědi.
Řada škol, které pořádají přijímací zkoušky, pořádá i přípravné kurzy. Pokud tato škola nice nepořádá, napiš si o ukázkový test z biologie z minulých let (e-mail najdeš na webu školy).
Další možností je zjistit, kdy má škola dny otevřených dveří a zajít na ně. Dost škol vedle seznámení se školou a s vyučujícími umožňuje i cvičně si napsat testy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.