Zítra při písemce dostaneme za úkol napsat v 10 větách sloh o vysněné práci. Nevím o čem psát, protože ve slohách nejsem dobrý ani v Čj. Myslel jsem, že bych psal o tom, že bych chtěl být bohatý a slavný fotbalista, jenže jak už jsem psal, tak nejsem dobrý "slohař". Nepomůže mi někdo?
Slohovka z cestiny neni to same co z anglictiny... mas napsat deset vet! Zapremyslej, proc chces byt fotbalistou,co budes delat, jak se nim stanes, jak budes trenovat... veci ck napsat je spousta a deset vet hrave zvladnes. A uc se psat i ty slohovky, ktere ti ted nejdou, budes to potrebovat!
Deset vět není žádný sloh. Máš ukázat svou slovní zásobu a schopnost složit větu. Uřčitel pozná, žes to nepsal sám (a věř, že i když by to neřekl, bude si to pomatovat).
Úkoly nevypracováváme, ale opravujeme. Takže si to sepiš sám a pošli k opravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.