Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglický sloh- vysněná práce v 10 větách

Od: pegan odpovědí: 3 změna:
Zítra při písemce dostaneme za úkol napsat v 10 větách sloh o vysněné práci. Nevím o čem psát, protože ve slohách nejsem dobrý ani v Čj. Myslel jsem, že bych psal o tom, že bych chtěl být bohatý a slavný fotbalista, jenže jak už jsem psal, tak nejsem dobrý "slohař". Nepomůže mi někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

1x
Slohovka z cestiny neni to same co z anglictiny... mas napsat deset vet!
Zapremyslej, proc chces byt fotbalistou,co budes delat, jak se nim stanes, jak budes trenovat... veci ck napsat je spousta a deset vet hrave zvladnes. A uc se psat i ty slohovky, ktere ti ted nejdou, budes to potrebovat!

najanova
hodnocení

0x

Opravdu čekáte, že za Vás bude někdo dělat slohovku?

askmenow*
hodnocení

0x

Deset vět není žádný sloh. Máš ukázat svou slovní zásobu a schopnost složit větu. Uřčitel pozná, žes to nepsal sám (a věř, že i když by to neřekl, bude si to pomatovat).

Úkoly nevypracováváme, ale opravujeme. Takže si to sepiš sám a pošli k opravě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]