Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje budoucnost vs můj prospěch ve škole

Od: kikisa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poradit s výběrem školy. Na konci sedmé třídy jsem měla jednu 3 z matiky a tři 2 jinak samý. Ano jsem teprve v 8tř. ale mooc bych v budoucnu chtěla dělat tyto povolání: ortodentistka,zubní laborantka,plastický chirurg,veterina nb salon pro psy,zoo

Mám neuvěřitelný vztah ke zvýřatům,doktorka chci být ale taková z těch uvedených nahoře...nejspíš by byl nejvhodnější ten veterinář,prosím odkaz na školu do 40km od Roudnice nad Labem.Hlavně né gympl :) Děkoji předem :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Máš široký záběr, takže by pro tebe opravdu bylo nejlepší gymnázium, během jehož studia si budeš moci ujasnit, co přesně budeš chtít dělat. Pro medicínu (ortodoncie) a veterinu je nejlepším startem gymnázium.

Chceš-li se dostat na kvalitní střední školu, zaměř se na češtinu!

zvidavajanca*
hodnocení

1x
Proc nechces gymnazium? Myslis, ze na nej nemas?
Na cokoliv z lekarstvi je gympl docela nutnosti - k priprave na prijimacky i studium, ktere neni jednoduche.

korinaa
hodnocení

0x

Co jsem tak hledala tak nejbližší střední školy s obory, které se ti líbí budou v Praze, každopádně se o tom porad s rodiči a např. s třídním učitelem, to bude nejlepší :)

narf
hodnocení

0x

Zubní laborantka je střední škola s talentovkama, určitě je v Praze na medicínské obory o kterých přemýšlíš potřebuješ maturitu někde. Jak to je se salonem pro psy ale netuším. V ZOO jsou studenti i brigádně, zkus to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]