Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyjádřit dětskou radost z Vánoc

Od: oveckam odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jak byste slohově a stylisticky správně vyjádřili dětskou radost z Vánoc, nadšení, naivní velké oči dětí, které věří na Ježíška apod. a ještě tak, že to já pozoruji na svých dětech (jsem jejich matka) a srovnávám to se sebou, že jsem byla úplně stejná..? Děkuji za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná by byla vhodná forma povídky nebo eseje (úvaha, zamyšlení a srovnávání). Asi by byla vhodnější esej - popsat a rozvinout téma, zamyslet se nad ním a dojít k závěru, že se to vlastně stále generačně opakuje a vzpomenout své dětství. Záleží na Vašich schopnostech, tak ať se Vám to podaří. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

figurek*
hodnocení

0x

věřte nevěřte, já jsem Ježíška viděl na vlastní oči. Bylo mi asi pět, kdy jsem pootevřenými dveřmi a na dálku zahlédl bílou postavu jak ve tmě chodí kolem stromečku. Jen jsem se díval a neopovážil se ani pípnout. Tu extázi si pamatuji dodnes, i když už nějakých pár let už přece jen uplynulo. Proto každému radím, nepovídejte dětem, že dárky nenosí Ježíšek, ale mamika či babička. Možná je sice maminka či babička pod stromeček nastraží, ale je to vždy Ježíšek, kdo je přinese. Věřte tomu. Je to tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]