Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je možné vyplácet mzdu místo jednou za měsíc jednou za kvatrál? Jde mi o to, že sepisuji účetní deník fiktivní firmy a nechce se mi 12 krát řešit hrubou mzdu, SP a ZP atd. Děkuji za odpověď.
Děkuji. A je tedy možné pouze zaúčtovat vyplacení mzdy jednou za kvartál, přestože jsem ji fyzicky vyplatila už třikrát? Viděla jsem to v jedné práci, jinak by mě to nenapadlo...ale nevím jestli je správně udělaná...
Fiktivní firma neznamená, že by šlo obcházet, nedodržovat nebo porušovat platnou legislativu. Jak byste chtěla mzdy vyplácet bez jejich zúčtování? Zaměstnavatel je povinen zaměstnanci mzdu vyúčtovat a na jeho (zaměstnance) žádost i předložit veškeré podklady, na jejichž základě byla mzda vypočtena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.