Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chci se dostat na veterinu do Kroměříže, ale bojím se, že mě nevezmou :.:/ Myslíte, že mám nějakou šanci, když budu ze všech 3 vysvědčení průměr 1,5?
Tvoji šanci ti nikdo tady neřekne. Ani na internetu se nedozvíš, jaký průměr měli ti, co se dostali třeba loni a dříve.
Průměr určitě není jediné kritérium pro přijetí a tak bude záviset na tom, jak seobře splníš ta další (přijímací zkoušky).
Ovšem jak vidíš známky dělají 85%, příjimačky 15%, ale jsou to loňské podmínky, letos se to asi o moc lišit nebude (podmínky pro další školní rok by měly být zveřejněny v listopadu).
Teď máš ještě poliletní vysvědčení před sebou a tak s tím ještě něco můžeš udělat.
Děkuji za odpověd jsem strašný nervák a nervuju se už teď :/ ta škola je můj sen, i když jsem to min.rok hodně zkazila to vysvědčení :/
Jdi si za ním, dělej vše pro to. Ale měj i záložní variantu, kam podáš druhou přihlášku, pokud to nevyjde. I když to nebude tvůj sen. Ne všechny sny se plní.
Ovšem uvědom si i uplatnění veterináře. Najít práci je pak těžké a ještě těžší dobře placenou. Nedávno se to tu řešilo, ale nemůžu to teď najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.