Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úraz při tělocviku- pojistka

Od: sandin* odpovědí: 4 změna:

Utrpěla jsem při tělocviku zlomeninu ruky a mám dotaz, jak se to řeší s "odškodným". Řeší se to přes školu nebo normálně přes pojišťovnu? Mám úrazové pojištění, ale nevím, jestli peníze teda dostanu i od školy, nebo když to vyřeším se školou, už to s pojišťovnou řešit nemusím. Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrman*
hodnocení

0x

Já si myslím, že pokud máš uzavřenou svoji pojistku, tak uplatňuješ svoji a zároveň má pojistku i škola, ze které bys měla dostat odškodnění také.

monika123*
hodnocení

0x

Oboje. Mame stejnou situaci zasebou. Mudr potvrdil formular pro skolu, i pro nas. Obe pojistovny plnily. Kooperativa a Ceska poj.

kralikar*

Řešit by se to mělo jak přes pojišťovnu školy , tak přes tvoji pojišťovnu. Jen si dejte pozor , pokud jste pojištění u ČP , budou hledat vše možné , aby nemuseli plnit nabo aby dali co nejmíň.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Můžeš u obou pojistek. Ale ve škole asi jen za předpokladu, že úraz byl nahlášen a je zapsán v knize úrazů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]