Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, hledám agentury které by mi pomohly zařídit sraz z mé bývalé školní třídy.Nemůžu nic najít ,předem děkuji za pomoc
Nevím, co nemůžete najít. Pokud kontakty na bývalou třídu, žádná agentura Vám je stejně nenajde. To se musí jít po těch spolužácích, na které kontakt máte a přes ně hledat dál. Každý na někoho adresu má a dá se to časem dohromady.
Pokud jde o zařízení srazu, na co platit agentuře? Většinou jsem to zařizovala sama a nebylo to až tak strašně.
1/ S větším předstihem /tak 3 měsíce/ poslat pozvánky. Aby s tím lidé počítali, aby už /ještě/ neměli něco jiného.
2/ Zajistit s ředitelem školy možnost prohlídky školy, naší třídy, moci si sednout do svých bývalých lavic. Dokonce kolovala i bývalá třídní kniha, nevím, kde ji vyšťourali. Lidi, to byla nostalgie!
3/ V blízkém okolí školy včas na určený termín zajistit salónek v restauraci /ne ve společné jídelně s ostatními/, abychom tam byli sami a měli možnosti si popovídat.
4/ Zajistit kytice pro pozvané učitele. Až bude jasné, kolik /aspoň zhruba/ spolužáků se dostaví, podle toho - pro každou dívku 1 karafiát, pro každého chlapce 1 perníkovou viagru. *:D*
5/ Dříve jsem zajišťovala z řad známých fotografa, po srazu rozesílala každému fotky, to už teď jistě odpadne. Každý nadělá plno fotek a mohou si je v mailech navzájem vyměňovat.
6/ V restauraci uvítáníučitelů i spolužáků. Minuta ticha za zesnulé spolužáky /máme 2/. To byla základka. Při srazu z gymnásia jsme zatím všichni, tak jsme si na úvod zazpívali Gaudeamus igitur.
7/ Po přípitku, společném jídle, zákusku a kávě /zjistit si předem, zda nemá někdo nějakou dietu! zvlášť ve starším věku/ každý povstane a v krátkosti řekne o sobě: co dělá, zda je ženatý, vdaná, kolik má dětí, nyní už i vnoučat, atd. Pak společná zábava, máme naši kroniku s fotografiemi z mládí, ze školních výletů, z chmelu, z maturitního plesu, z posledního zvonění atd. Nakonec se nechá i zatancovat. Velký úspěch sklízela Zmožkova píseň "Už mi lásko není 20 let". Byla to pravda.
Na takovýto sraz je třeba předem vybrat peníze. Vybírali jsme 300 kč na osobu, propočítali, co to bude stát a za zbytek peněz jsme dali udělat na stoly obložené mísy. Každý si zobnul. Pití si platil každý sám.
Bylo to pěkné, ráda na to vzpomínám. Takže není čeho se bát. I kdyby něco nedopadlo tak úplně podle Vašich představ, lidé budou nadšeni už jen tím, že se sešli a že se viděli. Ale platit agenturu, to je zbytečnost a peníze navíc. Jaga.
Dohledat se můžete tady spoluzaci.cz/... , účast je klíčová. A pak si objednejte někde salonek. My máme čtyřčlenný výbor, který na kulatiny připravuje program (třeba v testu "kolik stála tramvajenka, oběd"...?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.