Nejste přihlášen/a.
Dobry den,dostali jsem ve škole úkol tzv. 1den v minulosti.Pravidlo,které nám řekla učitelka zní:Nemůžete měnit dějiny.Mnu...vubec mě nic nenpadá,fantazie mi dneska schází.Dám příklad mojí kámošky,která ten ukol už vymyslela: napsala prostě o tom jak se ocitně v době karla4. a bude tam jako kuchařka a jak by jim asi chutnalo jídlo.samozřejemě to má aspon na 1stránku.Já bych potřebovala poradit třeba za Josefa 2. nebo Marie terezie... a nebo ludvík 16. a něco málo npasat o úvaze.napiště mi prosím náměty,nechci celou slohovku,ale aspon náměty.moc děkuju,.nálehávé zejtra to už máme mít do školy.
Díky
Zkus se zapsat do práce jako neviditelný pozorovatel. vyber si jednu historickou osobnost- třeba toho Josefa 2. a piš o tom jak si strávila celý den v jeho blízkosti aniž by o tom on věděl... Pokud si vybereš správný den a dobře to napíšeš mohla by z toho být hezký a docela zajímavá práce.
Dobry napad, Jabrako.
Ja bych na to ale sel krapet jinak. Pokud neni minulost nijak casove omezene, napsal bych neco ve stylu JAK BYCH ASI PROZIL MINULOU SOBOTU, KDYZ BYCH SE NEMUSEL PRIPRAVOVAT NA SLOH Z CESKEHO JAZYKA NA TEMA JEDEN DEN V MINULOSTI...nebo tak neco.
A co na to jít úplně jinak...mně osobně se hned vybavila úvaha, ve které bych se zamýšlela nad tím, do jaké doby bych se chtěla jít podívat, co bych tam popřípadě dělala apod. Nemusí to být nic určitého, jen něco ve stylu...Určitě bych se šla podívat do nějaké hospody a poslechla si, o čem si dříve lidé běžně povídali apod. Tohle je samozřejmě jen příkladová věta, neberte ji vážně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.