Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední technická škola

Od: dejvid77 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda existuje nějaká střední škola dálková zaměření na techniku? KOukal jsem po Netu a nic jsem nenašel pocházím z Libereckého kraje tak jestli o něčem nevíte? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
atlasskolstvi.cz apod si zkousel? Tam by melo byt vse.
dejvid77
hodnocení

Zkoušel ale našel jsem jenom podnikání a gastronimii

mig23
hodnocení

0x

Ono technická škola je dost složitá, a střední škola je od toho aby ti natloukla do hlavy základy a to podstatné co budeš potřebovat(na vysoké poznáš jaké byly základy a škola kterou jsi absolvoval + samo ty sám kolik jsi do toho dal). Dálkové studium u technických oborů jsem slyšel jen u některých nástavbových studií na učiliště(tedy maturita u technických oborů, zedník, instalatér, mechanik, elektronik atd...), nikoli však u SŠ průmyslové či ji podobné. Jde o složitost učiva kterou by jsi musel zvládnout. Asi proto se o tom prozatím neuvažuje, nebo nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]