Ahoj... na gympl přišly nový prvačky a mě se tam strašně zalíbila jedna prvačka...Jednou jsem se šel podívat do druhý skupiny v taečních a viděl jsem jí tam...prostě bomba... známe se tak odvidění... přidal jsem si jí na fb a napsal jí jestli jí neva ž jsem si jí přidal bez toho abychom se znali...napala mi,že mám štěstí,že cizí lidi si nepřidává,ale je pravad,že se známe od vidění... od tý doby jí jen zdravím...vlastně ani nevím jestli mě zdraví,nebo někoho jinýho,protže vždy se ocitneme v situaci kdy by mohla zdravit i někhoo jinýho, třeba jejího bývalýho spolužáka,který vedle mě seděl...Prosím poraďte mi...
Určitě jí kontaktuj a řekni jí, že jí miluješ. nszáleží na tom, zda ze sebe uděláš tupce, láska potřebuje průchod. Nestyď se.
Nestyď se vyjádřit své emoce.
Přeju ti hodně úspěchů s tou holkou.
davidp*
Dobrý den,
ani neví, jaká je a hned má za ní přiběhnout a říct, že ji miluje? Co to je za růžový románek? Klidně, ať jí řekne, že se mu líbí, že by s ní chtěl chodit, ale prosím Vás, nenavádějte ho, aby plácal něco o lásce. Za týden se mu bude líbit jiná, tak se odmiluje a bude zase milovat tu druhou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.