Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Individuální plán vs časté nemoci

Od: trouba22* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych se zeptat zda jsou časté nemoci důvodem individuálního plánu. Často jsem nemocná, stačí jen aby vedle mě někdo chvíli seděl nemocný a kašlal a hned do několika hodin je mi špatně a do několika dnů jsem nemocná. Kvůli tomu strašně zameškám ve škole.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

S individuálním plánem už poradili rádci přede mnou.

Já bych doporučila se zaměřit na to, proč jsi tak často nemocná, a jestli by s tím nešlo něco dělat (otužování, časté chození do kolektivu, všetření u lékaře apod.). Protože škola ti povolí individuál, ale v běžném zaměstnání to zřejmě nepůjde.

sargo*
hodnocení

0x

To záleží na řediteli školy. Určitě by ale pro takový případ pomohlo mu moci zamávat před nosem papírem od doktora: zkuste si u doktorky domluvit imunologii. Beztak by to chtělo poléčit, pokud se ukáže, že je imunita snížená.

hodnocení

0x

Ano, jsou. Ve škole si vydzvednete žádost, budete si jí muset dát potvrdit lékařem a pak jí předložíte ve škole ke schválení (vyjadřuje se k ní i třídní učitel, zda indiv. plán doporučuje) ale rozhodnutí, zda Vám ho povolí, je na řediteli školy.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ano, je to možné. Záleží na řediteli a jeho rozhodnutí. Měl by v případě nemoci umožnost. Určitě bude třeba potvrzení od lékaře.

ivulenka*
hodnocení

0x

Také bych řešila DůVOD neustálého stonání. Imunitu. Komu správně proudí enegie v těle, tělo si poradí a nebudeš nic chytat. Doporučila bych homeopatii, ta řeší důvod, proč si tělo s těmi energiemi neporadí aniž jsi stále neMOCNÁ (nemáš moc nad svou imunitou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]