Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci jít na střední hotelovou školu, ale nevím kam jestli do Hradce, Prahy, Brno nevím prostě. A taky nemám moc pěkné vysvědčení pokaždý mám jen prospěla a moje logické myšlení není taky moc dobré. Poradíte mi prosím? Moc děkuji za odpovědi
Myslím, že je docela jedno kam půjdete na hotelovku. U vás ve městě žádná není? Pokud ano, volila bych školu tam. Pokud je nutné někam dojíždět, tak asi nejbližší město - nemusí to být žádné krajské. Uvědomte si, že pro život v cizím městě budete potřebovat si zaplatit internát, dopravu každý týden domů a zpět (většinou na inernátu nelze zůstat přes víkend) a dopravu po daném městě. Spočítejte si na kolik to vychází, není to zrovna málo. Volila bych školu, kam je možné denně dojíždět z domu (do hodiny cesty).
Děkuji za odpověď, ale já bydlím na vesnici a nevím jestli hotelovka je v Pardubicích. To by bylo pro mě asi hodinu cesty
Podmínky přijetí na jednotlivých školách budou více méně podobné.
Seznam škol: atlasskolstvi.cz/...
Hotelovka je v Pardubicích a taky v Chrudimi. Na střední školu nemá cenu se tlouci lán světa, platit internát. Pokud je vybraná střední škola blízko bydliště, žáci z okolí ji rádi využívají. Jinak je ještě čas obout se do učení, pololetní vysvědčení z devítky bude hrát velkou roli. Na hotelovce se učí hodně jazyky, to bude dobré pro Tvůj budoucí život, jazyk se Ti nikdy neztratí. Tak ať uspěješ. Jaga.
doplněno 29.09.13 07:50:A jestli by Tě vzali, či ne, to Ti dneska nikdo neřekne, to ukáže čas. Spíš si myslím, že bude větší zájem ve velkých městech, než v nějakém menším městečku. Jak jsem psala, je důležitá Tvoje příprava! Pokud budeš šikovná a mít v pololetí dobré známky, vezmou Tě rádi všude. Pokud to bude naopak, nevezmou Tě třeba nikde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.