Nejste přihlášen/a.
Není podstatné, co si o tom, kdo myslí, ale co uzná vyučující, jako správnou odpověď. A pokud jste psali test, musela předcházet výuka a materiál, či knihy, z kterých jste měli správnou odpověň čerpat. Takto hádta může člověk na ulici, když ho někdo zastaví, osloví v rámci nějaké ankety. - pt
Na vysokých školách většinou probíhá samostatná výuka, a vzdělávání se z růsných materiálů. A proto se mohou odpovědi lišit. A myslím si, že ani učitelé nejsou svatí, občas se i učitel může mílit, proto se ptám i touhle formou, za učitelem samozdřejmě osobně zajdu a nechám si odpovědi objasnit, ale chtěla jsem slyšet i názor někoho, kdo se o tuto problematiku zajímá.
Studujete tedy VŠ? Tak chodíte na přednášky, píšete si zápisy. Máte doporučenou literaturu, z které nastudujete zadanou látku. Přece odpovědi necucáte z prstu, pardon. Odpovědi se mohou lišit, ale ne v jádru, ne v podstatných věcech. Pokud jste přesvědčena o správnosti svých odpovědí, sdělte vyučujícímu, jak jste ke svému přesvědčení přišla a proberte látku společně. Já jsem studovala před 15 lety Vyšší odbornou a střední podnikatelskou školu, ale řeknu Vám, že některé termíny slyším poprvé. No, výuka jde kupředu. Ještě Vás upozorním na jednu věc, na hrubky ve slovech : "mýlit, z různých materiálů, samozřejmě /asi překlep/, v prvním souvětí není před "a" čárka ve větě". Doufám, že se na mně nezlobíte. - pt
Určitě se nezlobím, co člověk to názor, za chyby se omlouvám, ale šlo mi o tématiku marketingu né český jazyk Většinou si po sobě ani to, co napíšu nečtu tak možná pro to. A co se týče správnosti odpovědí, těmi si právě 100% jistá nejsem, proto jsem se ptala i tu. Na přednášky samozdřejmě chodím, skripta čtu, ale jen prostě se mi otázky zdály být trošku nesrozumitelné nejasné, proto si nejsem jistá. A taky spousta odpovědí v učebnici ani nezazní a já jsem si je musela dovodit
"popokatepe", nenapadlo mně nic jiného, než se podívat do Google. Tam jsem našla jednu bakalařskou práci z Univerzity Masarykovy, pak jsem koukala na Wikipedia.cz. Ale to už jste zřejmě zkoušela také, myslím. Co to probrat s kolegy, studenty? Jak říkám, některé termíny jsou pro mně nové. To jsem Vám tedy nepomohla, viďte? Ale věřím, že budete hledat správnou odpověď i její zdůvodnění. Mějte se. - pt
Vyřešila jsem to tak, že jsem kontaktovala kvalifikovaného odborníka, který se problematikou zajímá, tak mi termíny a odpovědi vysvětlil
tohle se teď vyučuje na vysokých školách? já jsem tuto látku měl na střední škole! a to je už pár let. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.