Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita učitelů

Od: myvalek18* odpovědí: 1 změna:

Hm tak nevím ale vážně se zamýšlím nad kvalitou učitelů. Jsem na nástavbě prvním rokem a teď od pololetí jsme dostali nového učitele matiky, naše matikářka odešla ze školy. Hm a řeknu vám, je to nářez, nejen že nám nedokáže látku vysvětlit, ale on ani pomalu si sám není jistý v tom co probíráme, kolikrát už jsme ho museli opravovat, no a když neví jde zavolat své manželce která je taky matikářka aby mu poradila*haha*. A to nekecám je to pravda, o něm je to známé. Stížnosti nevedou nikam přišla na hodinu ředitelka ale on o tom musel vědět protože se připravil a probíral s náma látku co jsme měli dávno probranou ještě s bývalou matikářkou. a k tabuli volal zásadně jen ty slabé v matice.*cert*

A druhá věc můj přítel má doučko z angliny je to magistra má ale psychické problémy tak neučí*hi*. No ale co chci říct že můj přítel chodí ještě na aglinu k rodilému mluvčímu a víte co jsem se dneska dozvěděla?! Ta jeho úča tam chodí taky se doučovat hustý ne?!*sok* Jako v Anglii jako doma, má z angliny červený diplom a chodí se doučovat?! Síla co? *smich*

Prostě jak tak nad tím přemýšlím dneska už může učit každej kdo má víc jak učňák, protože to co předvádějí některé magistry to je fakt pecka*smich*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je všeobecně známo že kvalita výuky na tředních školách šla do kopru. Zjistil jsem to, když jsem od mé známé připravoval k maturitě jejího syna. Ještě že jsme začali včas. Děti mají vcelku mizerné vědomosti a lví podíl mají kantoři - to proto, když jsem četl co mají napsáno v sešitech, tak jsem žasl. Podstatná část a základní motto učiva, to co by měl naučit kantor sám, byla odvolávka na webovky. Je to tím, že učí kde kdo a nějaká aprobace nikoho nezajímá. Konečně je to dneska kšeft jako každý jiný. Jistě že existují i velmi kvalitní školy, ale to si musí rodič asi trochu připlatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]