Nejste přihlášen/a.
Hm tak nevím ale vážně se zamýšlím nad kvalitou učitelů. Jsem na nástavbě prvním rokem a teď od pololetí jsme dostali nového učitele matiky, naše matikářka odešla ze školy. Hm a řeknu vám, je to nářez, nejen že nám nedokáže látku vysvětlit, ale on ani pomalu si sám není jistý v tom co probíráme, kolikrát už jsme ho museli opravovat, no a když neví jde zavolat své manželce která je taky matikářka aby mu poradila. A to nekecám je to pravda, o něm je to známé. Stížnosti nevedou nikam přišla na hodinu ředitelka ale on o tom musel vědět protože se připravil a probíral s náma látku co jsme měli dávno probranou ještě s bývalou matikářkou. a k tabuli volal zásadně jen ty slabé v matice.
A druhá věc můj přítel má doučko z angliny je to magistra má ale psychické problémy tak neučí. No ale co chci říct že můj přítel chodí ještě na aglinu k rodilému mluvčímu a víte co jsem se dneska dozvěděla?! Ta jeho úča tam chodí taky se doučovat hustý ne?!
Jako v Anglii jako doma, má z angliny červený diplom a chodí se doučovat?! Síla co?
Prostě jak tak nad tím přemýšlím dneska už může učit každej kdo má víc jak učňák, protože to co předvádějí některé magistry to je fakt pecka
Je všeobecně známo že kvalita výuky na tředních školách šla do kopru. Zjistil jsem to, když jsem od mé známé připravoval k maturitě jejího syna. Ještě že jsme začali včas. Děti mají vcelku mizerné vědomosti a lví podíl mají kantoři - to proto, když jsem četl co mají napsáno v sešitech, tak jsem žasl. Podstatná část a základní motto učiva, to co by měl naučit kantor sám, byla odvolávka na webovky. Je to tím, že učí kde kdo a nějaká aprobace nikoho nezajímá. Konečně je to dneska kšeft jako každý jiný. Jistě že existují i velmi kvalitní školy, ale to si musí rodič asi trochu připlatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.