Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatek za další studium

Od: ceo odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

právě jsem byl vyloučen z prvního roku studia na VŠ pro nedostatek kreditů. Nicméně v tu samou dobu mě přišel dopis, že mám uhradit poplatek dalších 17000 za další semestr. Výše poplatku je mě jasná (již jsem studoval a tohle bylo KS), ale nechápu proč mám platit za další semestr, do kterého ani nenastoupím.

Na studijním oddělení mě řekli, že si maximálně můžu zažádat o snížení poplatku, nic víc...

Jakou tohle má logiku? Opravdu je to tak?

Děkuji

L.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Bohužel se mi stalo přesně to samé - požádala jsem si o snížení, smrskli to na 8tisíc.. :(.. Je to hnus tohle..

doplněno 25.09.13 22:26:

Někde ve školním řádu je napsáno, že semestr začíná fikaně na začátku srpna a ne zápisem.. Řekla bych, že přesně z tohoto důvodu... Jen nechápu, jaké za mě mohla mít škola výdaje.. Nejlepší je, že přesně kvůli tomuto poplatku jsem nechtěla nastoupit, abych nemusela platit.. Jen jsem si to holt neohlídala včas no..:(..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]