Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostanu na konzervatoř?

Od: barap* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Potřebovalabych poradit, jsem žákyně deváté třídy a budu se hlásit na konzervatoř.Letos jsem absolovovala ze zpěvu a také jsem hrála sedm let na klavír, mám za sebou několik soutěží z většiny to byla první místa, jaké jsou šance, že mě tam vezmou?

Prosím o rychlou odpověď.

S pozdravem B.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

To nebude až tak záviset na dosavadních výsledcích, jako spíše na tom, jak se připravíš na talentové zkoušky. Šance na přijetí bude 1:tolika, kolik bude přihlášek.

gareth*
hodnocení

0x

Ono taky záleží, který obor na konzervatoři chceš studovat, podívat se na kritéria talentových zkoušek a připravit se na to. Započítává se do hodnocení i průměr na základní škole a také jsou třeba nějaké znalosti z nauky a hudební gramotnosti + samozřejmě praktická část.. Pokud máš nějaké doložení jako diplomy apod. o umístění v soutěží, můžeš to přidat jako přílohu na přihlášku, za to nic nedáš a buď získáš nějaké plusové body nebo ne.

Podívej se na stránky konzervatoře, určitě tam podrobněji kritéria mají rozepsaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]