Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Potřebovalabych poradit, jsem žákyně deváté třídy a budu se hlásit na konzervatoř.Letos jsem absolovovala ze zpěvu a také jsem hrála sedm let na klavír, mám za sebou několik soutěží z většiny to byla první místa, jaké jsou šance, že mě tam vezmou?
Prosím o rychlou odpověď.
S pozdravem B.
Ono taky záleží, který obor na konzervatoři chceš studovat, podívat se na kritéria talentových zkoušek a připravit se na to. Započítává se do hodnocení i průměr na základní škole a také jsou třeba nějaké znalosti z nauky a hudební gramotnosti + samozřejmě praktická část.. Pokud máš nějaké doložení jako diplomy apod. o umístění v soutěží, můžeš to přidat jako přílohu na přihlášku, za to nic nedáš a buď získáš nějaké plusové body nebo ne.
Podívej se na stránky konzervatoře, určitě tam podrobněji kritéria mají rozepsaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.