Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průkazka na autobus

Od: flerr odpovědí: 3 změna:

Zdravím, prosím o radu. Jsem na střední a máme parxi mimo školu, v jiným městě. Bydlím v jiným městě než ve kterém mám školu, tudíž mám průkazku na slevu na autobus. Teď mám ale praxi v jiném městě a tak mi kartička neplatí. Bylo by možné něco vymyslet, abych měl kartičku i na praxi? Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Milá Flerr, dnes už není dopravce státní, jsou soukromí, takže každý má své upravené podmínky, ceník, slevy, zajdi si za ním!

praivo*
hodnocení

0x

Myslíš slevovou kartu Českých drah (platnou i na autobus)? Zeptej se na informacích. S jiným cílovým městem by to možná šlo, pokud bys dostal od školy razítko.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Jde o to, jaká praxe to je. Povinná zajišťovaná školou nebo povinná a vy si ji máte zajistit, kde chcete.

Docela dost záleží na tom, jaký dopravce to je a jaké má podmínky pro slevy pro studenty - většina dopravců bude mít web a tam informace určitě najdete, o jakého jde dopravce se dozvíte třeba v jízdním řádu (idos.cz).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]