Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit v jedné věci a nevím, na koho se obrátit. Angličtinu jsem studoval od základky po vysokou. Od vš se ji klasicky neučím - z učebnic - ale pracuji v mezinárodní firmě, takže dokumenty jsou v angličtině, mluví se tady anglicky, sleduji filmy v původním znění s titulky. Takže se domluvím ty běžné věci, občas i něco odbornějšího, podle testů jsem na úrovni B2. Ovšem toto nemám nijak podloženo, takže uvažuji o nějakém certifikátu. A teď řeším, jestli to má cenu. Do budoucna (rok dva) chci změnit zaměstnání, takže do životopisu se to hodit bude. Ale nemám s tím zkušenosti, tak by mě zajímalo, jestli to má prostě cenu. Zvažuji buď BEC vantage anebo CAE (to je větší nabídka přípravných kurzů v mém okolí) - mám do toho jít? Anebo stačí, když se budu samovzdělávat dále a nebudu to mít ničím podložené?
+ ještě dotaz. Hodně kurzů má v Ostravě škola Cloverleaf, ale nemůžu na ně nikde najít zkušenosti zákazníků - znáte je? Jsou dobří? Protože jsou dost drazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.