Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy mám jít na úřad práce?

Od: bn odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat když přestanu chodit na VŠ po jaké době mě sami vyloučí? Je to až po ukončení 1.semestru nebo dříve?ať vím,kdy mám jít na uřad práce..Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na UP až dostaneš rozhodnutí o ukončení studia.

hodnocení

1x

Jsi jako pštros, který před problémem strká raději hlavu do písku. A čekáš, až co udělá škola. Slušnější by bylo tam zajít a ohlásit, že se studii končíš. Každý na to nemá a hlavu proto nikomu neutrhnou. Aspoň budou vědět, na čem jsou. A potom tedy se přihlásit na ÚP. Vím, že práce neleží na silnici, ale lepší by bylo si najít práci nebo aspoň brigádu. Je to těžké, ale start do života přes pracák není vážně nic moc. Nebudu moralizovat, také jsem ho poznala zevnitř, ale až okolo padesátky, kdy už jsem neměla na trhu práce takovou cenu a začaly zdravotní problémy. Ale začít už ve 20 s pracákem opravdu není to nejlepší řešení. Bohužel, někdy se jiné nenajde. Zkus se poptat kamarádů a známých, vím, že často vědí daleko víc, než pracák, a dokáží poradit šikovně o volném místě. Jaga.

martinaa*

Dvě důležité věci:

1) škole, která za studenta bere prachy, je úplně šumák, jestli studuje, nebo ne. Čím víc studentů nyní nabrala, tím více peněz pro ni.

2) Zřejmě ho škla opravdu vyhodí až po prvním semestru, takže je dobře možné, že bude mít až do ledna/února status studenta, což se leckdy může hodit (a také to takto spousta lidí dělá).

naoko
hodnocení

0x

A varianta, že bys začala chodit do práce nebo na brigádu nepřichází v úvahu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]