Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SOŠ stavební a zahradnická v Praze

Od: nochiola* odpovědí: 3 změna:

Znáte prosím někdo tuto školu? Jaké máte zkušenosti? Popřípadě zda nevíte jak je to s dálkovým studiem na oboru zahradník.Chci jít studovat dálkově zahradnictví abych měla maturu. Nebude problém, že jsem vyučená v jiném oboru?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

io
hodnocení

0x

www.sskola-trest.cz

kačatko*
hodnocení

0x

Tuto školu mám vystudovanou. Každý si na ní něco najde. Musím říct, že znám školy s lepším i horším ohlasem. Asi takový střed. Udělá ji jak lajdák, tak se toho dost naučí i ten, kdo něco chce umět. mrkni na www.skolajarov.cz

hodnocení

0x

tý jo, tak na tuhle školu chodí kámoška ze základky...(já chodim hned vedle na logistický služby) taky dělá zahradnictví a nějak si nestěžuje...ono í to hlavně baví jako ty kytky a takhle takže nemá problém narozdíl ode mě :D.A myslim že tu školu zvládneš, protože ta kámoška na základce patřila spíš mezi ty horší ve známkách a ted je mezi nejlepšíma...jinak určitě netový stránky jak už psala kolegyně nahoře..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]