Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášky na střední 2 nebo 3?

Od: mm* odpovědí: 6 změna:

Zaslechla jsem, že pokud se hlásím na uměleckou školu, tak mohu dát celkem 3 přihlášky. Je to pravda?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, je to pravda

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ať se hlásíš na jakoukoliv střední škulu, můžeš podat 3 přihlášky. Většinou je však problém s příjímačkama, protože jsou jen dva termíny (a nelze dělat přijímačky na dvou školách v jeden den).

gdsfd

Od tohoto roku se můžou pokládat jen dvě přihlášky, jak je to ohledně umělecké školy, to netuším. Jen jsem si jistá že tvrzení, že se můžou podávat - at jde pokládající na jakoukoliv střední školu - tři přihlášky, je chybné. :)

zvidavajanca*

Tak pardon, tuhle změnu jsem nepostřehla i když se to dabatovalo, protože stejně většinou nebylo možné využít všechny tři přihlášky.

Letos jsem nastoupil u nás na průmyslovku a před půl rokem, když se podávaly přihlášky, tak byly povolené pouze 2.

mm*
17.09.13 16:13
hodnocení

Děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]