Nejste přihlášen/a.
Ahojky potrebovala bych poradit chodim do osme tridy ale moje tridni ucitelka je na mne nejak vysazena kdyz byla mamka na tridnich schuzkach jak jsem byla po nemoci tak ji odtamtud vyhodila a řvala naní pak jsem přišla do školy a spustila na mě že se mám pripravit ze na me posle socilaku protoze jsem chybela 14 dnu ale nejvic mne stve jak me probira pred celou tridou treba to ze jsem chudak protoze nemam tatu a to je porad dokola.Už nevím co a jak mamka chce abych šla k psychologovi aby mi potvrdil ze jsem sni na nervy protoze se mi nikdy nechce do skoly a kdyz ze skoly prijdu jsem protivna a bez nalady .Uvazovala jsem ze pujdu na jinou skolu kde mam nej kamosku chce abychom spolu kecali a sedeli spolu ale bojim se ze mne mezi sebe nevemou decka cizi a novyho prostredi.Tak nevím dekuju za rady.
Taky mi dava blbe znamky z predmetu a bojim se ze by mi mohla pristi rok napsat spatne hodnoceni na skolu .-(
Ahoj,to co dělá tvoje učitelka si k tobě prostě dovolit nesmí! Zkus jít s tímto za ředitelem(ředitelkou)nebo za zástupcem ředitele a řekni vše,řekni prostě jakým způsobem se k tobě učitelka chová a že tobě se to nelíbí.Zaráží mě že učitelka začala řvát i na tvou maminku.Nejlíp by bylo kdyby maminka šla za ředitelem s tebou,tohle se musí prostě nějak vyřešit.Pokud by to nepomohlo,přejdi na jinou školu.Je fajn že tam máš kámošku,sama tam jistě mezi cizími žáky nebudeš.Věř,že nejsou jen zlí lidé(viz tvoje učitelka)ale jsou i lidé kteří ti chtějí pomoci a pochopí tě.A co se týče té psycholožky-doporučila bych ti aby jsi ji navštívila.Není to žádná ostuda,popovídáte si a určitě najdete vhodné řešení.A tobě bude po návštěvě psycholožky jistě líp na duši.Nejsi na problémy sama,máš maminku a psycholožka jistě taky přijde na nějaký nápad kterým se to vyřeší.Hlavně se ničeho neboj.Přeji ti vše dobré..
Ahojky chápu tě jsem na střední a mám to samé s mojí třídní učitelkou. Taky mi furt zesměšňuje a potápí. U nás pořád někdo zapejká ale mě se tenhle týden udělalo špatně jednou nebyla ve škole jinak tam chodím a hned z toho dělala zle. Nebo jsem přišla o minutu po zvonění a to proto že mi nejel bus a ona mi hned dala pojeb že jsem přilezla pozdě. To že ostatní chodí pozdě i o 15 minut pravidelně je samozřejmě v pořádku řve jen na mě. Jsem pomalejší takže si umíš představit co si s ní užiju při hodinách. Prostrě děs....
Tobě bych doporučila psychologa, promluv si s mamkou, stížnosti nikam nevedou navíc když je to tvá třídní musela bys za ředitelkou a pochybuju, že ta by to nějak řešila. Spíš bych ti navrhovala psychologa a potom zmněnit školu. Držím ti palečky a přeju hodně sil a štěstí.
Ahoj, já nechápu jak mohou být lidé tak zlí. Podle mě by se to mělo probrat s ředitelkou, protože tohle by si neměla učitelka dovolovat. Píšeš, že by jsi chtěla přejít na jinou školu... Jestli si myslíš, že to bude pro tebe lepší, tak tě v tom podporuju. S tím psychologem... nic Ti neudělá, ale nechoďte tam kvůli tomu, že se Ti nechce do školy. To je nesmysl. Mě se takyy kolikrát nechce do školy, protože máme zrovna tu ,, zlou učitelku, která na každýho jenom ječí, ale co se dá dělat. Po tomhle všem by jsi mohla jít k psychologovi, protože tam chodí každý a vysvětlí Ti řadu věcí, které ostatní nechápou. Měla by jsi pochopit, že není všechno jen o tobě. Každý si myslí, že svět je jenom pro něho a na ostatní kašle. Tvoje učitelka je prostě hloupá, ale třeba se jednou dozvíš co za tím je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.