Nejste přihlášen/a.
Čau, chtěl bych vas poprosit, jestli byste mi opravili tento text.
"Hi
How are you? I am fine. In school I have new school subjects. This Saturday was amazing.
On Saturday, I was at my mate Peter house in small village. We were riding on bikes when Peter suddenly fallen to pit. At first I stopped and saw Peter with broken hand.
After that I gave him a hand, in order he can climb the pit. We immediately went house. Later we went to hospital and Peter in it stayed.
Write son. Love parents.
"
Mělo by to byt
"Jak se mate? Jsem v pořadku. Ve škole mam nove předměty. Tato sobota byla užasna.
V sobotu jsem byl u mého kamoše v male vesnici. Jeli jsme na kolech, když petr najednou spadl do diry. Zpočatku jsem zastavil a viděl petra se zlomenou rukou. Potom jsem mu podal ruku, aby vylezl ven. Hned jsem šli domu. Pak jsme šli do nemocnine a Petr v ni zustal.
Napsal syn. Rodičum."
Předem děkuju
on Saturday by bylo lepší dát na konec věty, pak je riding bikes, bez toho on a later nakonec věty a ten konec... Peter stayed in it (hospital)
Takže takle? To "fallen to pit later" mi přijde divne , jinak děkuju
Hi
How are you? I am fine. In school I have new school subjects. This Saturday was amazing.
I was at my mate Peter house in small village on Saturday. We were riding bikes when Peter suddenly fallen to pit later. At first I stopped and saw Peter with broken hand.
After that I gave him a hand, in order he can climb the pit. We immediately went house. Later we went to hospital and Peter stayed in it.
Write son. Love parents.
Takže :
Ahoj!
Jak se máš? Já dobře. Mám ve škole nové předměty. Sobota byla ohromující. Byl jsem u kamaráda (spolužáka) v malé vesnici. Jezdili jsme na kolech, když náhle Petr spadl do dolíku/jámy. ze všeho ejdříve jsem zastavil a už viděl Petrovu zlomenou ruku. Pomohl jsem mu vylézt z jámy. Ihned jsme šli domů. Později jsme jeli do nemocnice a Petr tam zůstal.
Piš/te brzy. Zdravím / miluji rodiče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.