Nejste přihlášen/a.
Jak resit situaci pri prestupu z jednoho vzdelavaciho institutu do jineho? Ve ctvrtem rocniku stredni skoly z duvodu absenci (zpusobenych dlouhodobou nemoci) a posleze i prospechovych (nepodarilo se mi dohnat ucivo) budu nucen ctvrty rocnik studovat na jine stredni skole.
Ale rad bych do zari zustal studentem. Proto by mne zajimalo jestli mam studium na soucasne skole nechat bezet dal az do ukonceni studia z jejich strany nebo si zajistit prestup na jinou stredni skolu jeste nez mi jej ukonci skola soucasna. Dekuji za odpoved
Tvoji otázku jsem četla poměrně dlouho, špatně se orientuji v chybném psaní Neměl bys, místo takových úvah, ve škole raději zabrat, školu dodělat a chovat se jako vzdělaný člověk? Chceš celý život šudlit nuly? Vzpamatuj se, jsi už hodně velký na to, abys věděl, že chytračíš a nakonec přechytračíš sebe. Zaber, ať v životě něčeho dosáhneš. Můžeš být čímkoli, čím si zamaneš
Můžeš šéfovat Pražskému hradu, ale taky můžeš být za chytrého ve frontě na pracáku nebo sociálce. Nedělej ze sebe hlupáka
Nejsi žádnej Vořežprut!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.