Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou šanci má dnešní pilot začátečník?

Od: esspetr odpovědí: 1 změna:

Ahoj,akorát řeším problém kam dám za pár měsíců přihlášky na vysoké školy.Rok mě láká přihlásit se na čvut-dopravní pilot. Na studium mám od rodičů připravených 500 000 + ted si vydělávám 150 000/rok. Na internetu jsem četl že celková cena za všechny licence je AŽ 1 000 000,je to opravdu reálná cena? Letiště mám od sebe 10km,kde dělají všechny licence a praxi mají 15let. Takže peníze by až takový problém nebyli,ale jaké je možné uplatnění dnešních "začátečníků"... bez praxe u Let.spol.? Samozřejmě vím co je to PPL,CPL,ATPL(frozen),IR..apod. Vstupní zdravotnickou prohlídkou si myslím že bych prošel.Děkuji za odpovědi a popřípadě jestli se někdo taky chystáte na to samé,tak pište na mnpol@seznam.cz děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Pokud je vstupni test z cestiny, tak ho nedate. At budete pilot nebo ne, tak by to chtelo s tim neco udelat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]