Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu přestoupit?

Od: princezna* odpovědí: 5 změna:

jsem v 1 ročníku na předškolní a mimoškolní pedagogice,ale nelíbí se mi tam a tak dokud není zaplacené školné chci přestoupit.Jde to vezmou mě na státní?nebo jen na soukromou nebo nikde?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Přesně - nejdřív se domluv, kam chceš přestoupit, pokud jim nějaký student vypadl (nebo už na školu nechtějí ti, co byli pod čarou), a ty jsi měla rozumné vysvědčení, problémy většinou nedělají - chce to se zeptat, nejlíp i osobně. (předpokládám, že jde o SŠ)

iz*
hodnocení

2x

Na soukromých školách se zpravidla již před nástupem uzavírá smlouva o studiu. Doporučuji si smlouvu důkladně pročíst, abyste případně nebyla nepříjemně překvapena, že musíte školné za první pololetí uhradit i i v případě přestupu.

k2
hodnocení

0x

A to resite jakou skolu? SŠ?

xoxo*
hodnocení

0x

Kontaktuj školy, kam bys chtěla přestoupit. Můžou být ochotni tě vzít a nemusí.

kami95
hodnocení

0x

Do pololetí tě vezmou kdekoliv..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]