Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poraďte mi někdo, kde najít web stránku, nebo kontakty, na koho se obrátit ohledně stravování v Mateřské škole. Zajímaly by mě směrnice, podle čeho se skládá jídelníček. V jiné mateřské škole jsem neměla problém, teď ho mám, nelíbí se mi jednotvárná strava, která je navíc nezdravá a vedoucí školní jídelny mi absoultně nevyjde vstříc, vymlouvá se právě na směrnice... které bych ráda viděla. děkuji za rady...
Každopádně se spojte s ředitelkou nebo ředitelem, spadá-li školka pod školu. A promluvte s ním, jemu řekněte všechny výhrady. Záleží i na tom, jestli se ve školce vaří nebo dováží ze školní družiny. Všechno by měl vědět a řešit ředitel/ředitelka. Ti jsou nadřízení vedoucí kuchyně. Ale moje zkušenost říká, že učitelky ve školce jsou dost vybíravé, že už by určitě dělaly povyk, kdyby výběr jídel a také zpracování nebylo vpořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.