Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloh s češtiny - nova maturita

Od: helu3* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat ,dneska jsem psala sloh na téma Dobrodruh v nás. Psala jsem o tom jak mě kamarádi přemluvily abych s nimi jela kempovat a potom jsme potkali medvěda,nevědeli jsme co mám dělat.ale byly jsme statečný nakonec nás zachráněl jeden pán který hlídal tuhletu rezervaci tím že vystřelil do vzduchu a medvěd utekl.a nakonec jsem napsala že jsem tímhle tím výletem stala neskutečným dobrodruhem..mužete mi napsat jestli jsem tedy splnila zadání?zadání je už vyvěšeno na novamaturita.předem děkuji za odpověd...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zda jste splnila zadání, nemohu posoudit, ale jestli jste tam nasekala tolik gramatických a pravopisných chyb jako v této otázce, tak slušné hodnocení očekávat nemůžete.

zvidavajanca*
hodnocení

2x

A nechcete sem zadání vložit?

Téma jste asi splnila (ale výsledek pak může po přečtení být jiný, než po tomto shrnutí obsahu), útvar nepíšete, takže to nevím.

helu3*
hodnocení

já jsem to jsem napsala v rychlosti,omluvám se tedy předem za vyjadřování a za hrubky . novamaturita.cz/... . nA TETO STRÁNCE Jsou zadání 10 temat na sloh

helu3*
hodnocení

psala jsem vyprávění na téma Dobrodruh v nás z výchozím textem.

xoxo*
hodnocení

0x

Důležité je, co se rozhodne tvrdit učitelka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]